ABOUT HERBALIFE NUTRITION

Ένα γκρουπ από φίλους έχουν μαζευτεί σε ένα κήπο και απολαμβάνουν Herbalife Nutrition ροφήματα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μια εταιρεία ηγέτης στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος, των συμπληρωμάτων διατροφής και της αθλητικής διατροφής παγκοσμίως. Κάθε μέρα καταναλώνονται περισσότερα από 4 εκατομμύρια ροφήματα Herbalife Nutrition παγκοσμίως.

Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife Nutrition συζητούν για την Formula 1

ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Επικοινωνούμε με τους πελάτες μας μέσα από ένα δίκτυο Ανεξάρτητων Μελών.

Η εξατομικευμένη εμπειρία υψηλής ποιότητας που προσφέρουν τα Ανεξάρτητα Μέλη μας έχει καθοριστική σημασία για τον σκοπό μας. Υπερβαίνει την απλή παρουσίαση προϊόντων και συμπεριλαμβάνει κίνητρα και προσωποποιημένη υποστήριξη, που δίνουν στους πελάτες μας την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Αυτό είναι που αποκαλούμε «Διαφορά Ανεξάρτητων Μελών».  

Green Tick

Το γιατί μας
Να κάνουμε τον κόσμο πιο υγιή και χαρούμενο 

Green Tick

Ο τρόπος μας
Μέσω των αφοσιωμένων στο σκοπό μας Ανεξάρτητων Μελών, που κάνουν τη διαφορά

Green Tick

Η αποστολή μας
Να δημιουργήσουμε αποτελέσματα που εμπνέουν για μια καλύτερη ζωή 

Green Tick

Οι αξίες μας
Πράττουμε πάντα το Σωστό. Συνεργαζόμαστε. Βελτιωνόμαστε.

  

γκρουπ από ανεξάρτητους συνεργάτες της Herbalife Nutrition συζητούν και γελάνε σε εξωτερικό χώρο

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Έχοντας ιδρυθεί το 1980, σήμερα η Herbalife Nutrition δραστηριοποιείται περισσότερες από 90 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 9.500 εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εικόνα της Herbalife Nutrition που ιδρύθηκε το 1980

Ιδρύθηκε στο Λος Άντζελες

Εικόνα της Herbalife Nutrition από τις χώρες που δραστηριοποιείται

Χώρες σε όλον τον κόσμο

Εικόνα της Herbalife Nutrition με πάνω από 8000 εργαζόμενους

Εργαζόμενοι παγκοσμίως

  

Herbalife Nutrition αγρότες που εργάζονται στο χωράφι

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Το Ινστιτούτο της Herbalife Nutrition, που αποτελείται από κορυφαίους επιστήμονες και ειδικούς της διατροφής από ολόκληρο τον κόσμο, προάγει την υπεροχή και την αριστεία στον τομέα της διατροφής, μέσα από κλινικές μελέτες και έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Herbalife Nutrition εργοστάσιο με  συσκευασίες Formula 1 στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου

Οι εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον προηγμένων σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλα τα εργαστήριά μας σε παγκόσμιο επίπεδο διαθέτουν πιστοποίηση ISO 17025. Στην Ευρώπη, η σειρά προϊόντων Herbalife24® ελέγχεται για απαγορευμένες ουσίες από την LGC, στο πλαίσιο του παγκοσμίου φήμης προγράμματος «Informed Sport».

Herbalife Nutrition Foundation χερια από παιδιά

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Τα Ανεξάρτητα Μέλη και οι εργαζόμενοί μας προσφέρουν στις κοινότητες που δραστηριοποιούνται. Αφιερώνουν εθελοντικά τον χρόνο τους και πραγματοποιούν δωρεές σε προγράμματα που προάγουν την καλή διατροφή και τον δραστήριο τρόπο ζωής μέσα από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό μας, το Ίδρυμα «Herbalife Nutrition Foundation».

Το ίδρυμα Herbalife Nutrition Foundation (HNF) δημιουργήθηκε το 1994 και ασχολείται με τη βελτίωση της ζωής των παιδιών. Μέσα από το δίκτυο προγραμμάτων Casa Herbalife, το HNF συνεργάζεται με οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο για να προσφέρει υγιεινή διατροφή σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Το Herbalife Nutrition Foundation (HNF), το οποίο ιδρύθηκε το 1994 ως Herbalife Family Foundation, έχει ως αποστολή του τη βελτίωση της ζωής των παιδιών, βοηθώντας οργανισμούς να παρέχουν υγιεινή διατροφή σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Επιπλέον, το HNF στηρίζει συχνά προσπάθειες αρωγής σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Το 2005, το HFF παρουσίασε με υπερηφάνεια το πρόγραμμα Casa Herbalife Nutrition για να βοηθήσει στην παροχή υγιεινών και θρεπτικών γευμάτων, συνάπτοντας συνεργασίες με υφιστάμενα φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Σήμερα, πάνω από 120 προγράμματα έχουν ξεκινήσει σε 50 χώρες, στηρίζοντας 100.000 παιδιά καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων 26 προγραμμάτων στην περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική).

δύο παιδιά αγκαλιάζονται και χαμογελούν στη παιδική χαρά σε ένα σπίτι της Herbalife Nutrition

Στην Ελλάδα η Herbalife Nutrition υποστηρίζει από το 2006 ένα Casa Herbalife Nutrition, ένα σπίτι στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, προσφέροντας την δικιά μας υποστήριξη στα παιδιά που μεγαλώνουν στο σπίτι.

Σε τι διαφέρει το HNF από άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα;

Όταν προσκαλούμε έναν οργανισμό να συμμετάσχει στην οικογένεια της Herbalife Nutrition, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στήριξη μέχρι να μην υπάρχει πλέον ανάγκη. Δεν παρέχουμε απλά χρηματοδότηση, αλλά ενθαρρύνουμε ολόκληρη την οικογένεια της Herbalife Nutrition να βοηθήσει τη στήριξη των παιδιών στο πλαίσιο των προγραμμάτων Casa Herbalife.

Βασιζόμαστε στα Ανεξάρτητα Μέλη, υπαλλήλους και φίλους της Herbalife Nutrition για τη στήριξη του HNF και των προγραμμάτων Casa Herbalife και τη βοήθειά τους για να συγκεντρωθούν κεφάλαια σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Herbalife Nutrition είναι χορηγός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Atlético Madrid

ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΜΑΣ

Προσφέρουμε χορηγίες σε περισσότερες από 190 αθλητικές διοργανώσεις, ομάδες και αθλητές σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ άλλων και σε πάνω από 70 κορυφαίους αθλητές και ομάδες στην Ευρώπη. Κάποιες από τις ομάδες και τους αθλητές των οποίων είναι χορηγός η Herbalife Nutrition είναι: ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo, η αμερικανική ποδοσφαιρική ομάδα LA Galaxy, γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Atlético Madrid και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.