Δέσμευση στην Ποιότητα

Συντάκτης: Gary Swanson, Sr. Vice President, Global Quality Assurance and Control
Logo Herbalife Nutrition

Η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων έχει ως κύριο συστατικό της την εμπιστοσύνη. Από το 1980, η Herbalife Nutrition δεσμεύεται στη διατήρηση αυτής της εμπιστοσύνης επενδύοντας στην ποιότητα των προϊόντων της για εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, οι οποίοι τα επιλέγουν ένα υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής καθημερινά.

Να λοιπόν πώς καταφέρνουμε να διασφαλίζουμε τα κορυφαία πρότυπα ποιότητας στην προμήθεια, παρασκευή και διανομή σε παγκόσμια κλίμακα:

 

Seed To Feed 

Η διαδικασία «Seed to Feed» περικλείει τα πάντα, από την προμήθεια αποκλειστικά των καλύτερων συστατικών έως την εφαρμογή και υπέρβαση των ορθών παρασκευαστικών πρακτικών. Πρόκειται για ένα σύστημα ελέγχου ποιότητας 14 σταδίων, το οποίο είναι ασυναγώνιστο στον κλάδο μας.  Δοκιμάζουμε συνεχώς τα προϊόντα μας υποβάλλοντάς τα σε ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο, προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.  Μερικές σημαντικές πτυχές:

  • Επειδή όλα ξεκινούν από την ποιότητα των συστατικών, τα πρώτα τρία στάδια –σπορά, καλλιέργεια, συγκομιδή– διασφαλίζουν πλήρη ινχηλασιμότητα των ενεργών συστατικών των προϊόντων μας.
  • Έπειτα αρχίζει η διαδικασία παρασκευής. Με την πλέον τεχνολογικά προηγμένη άλεση, συμπίεση, συσκευασία και παρασκευή, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας ότι θα απολαμβάνουν ακριβώς την ίδια υψηλή ποιότητα προϊόντος είτε μένουν στη Γαλλία είτε στην Ινδία είτε στο Μεξικό.
  • Πραγματοποιούμε αυστηρές εν εξελίξει δοκιμές καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Ενδεικτικά αναφέρω ότι κάθε φορά που παράγουμε μια παρτίδα του πρωτοπόρου Θρεπτικού Πρωτεϊνούχου Ροφήματος Formula 1 της Herbalife, διενεργούμε περισσότερες από 300 δοκιμές.

 

Επιστημονική ηγεσία

Διαθέτουμε έξι μονάδες έρευνας και ανάπτυξης παγκοσμίως. Διαθέτουμε επτά εργαστήρια που διενεργούν ελέγχους ποιότητας, ένα εκ των οποίων είναι αρμόδιο να ελέγχει τα υπόλοιπα ώστε να διαπιστώνεται η ορθότητα των εργασιών τους.  Το λειτουργικό προσωπικό μας παγκοσμίως αποτελείται από περίπου 2.000 άτομα. Σε αυτό περιλαμβάνονται περισσότεροι από 300 επιστήμονες, εκ των οποίων οι 50 κατέχουν διδακτορικό τίτλο σπουδών, οι οποίοι καθορίζουν τα ενιαία παγκόσμια πρότυπα ποιότητας της εταιρείας και επιβλέπουν κάθε στάδιο της ανάπτυξης και παραγωγής των προϊόντων μας.

 

Πιστοποιήσεις ποιότητας που υπερβαίνουν τα πρότυπα του κλάδου

Όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής και τα εργαστήριά μας πληρούν ή υπερβαίνουν τις βέλτιστες παρασκευαστικές πρακτικές, ενώ τα παγκόσμιας κλάσης εργαστήριά μας έχουν πετύχει το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης, γεγονός που αποτυπώνει την αυστηρή τήρηση από μέρους μας των κορυφαίων προτύπων του κλάδου. Καμία άλλη εταιρεία του κλάδου δεν αγγίζει αυτά τα επίπεδα. Οι πιστοποιήσεις αυτές περιλαμβάνουν:

 

Πιστοποίηση Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO) 17025

Η εν λόγω πιστοποίηση δίδεται για την τήρηση εκ μέρους της εταιρείας των αυστηρών προτύπων σχετικά με την τεχνική ικανότητα του επιστημονικού προσωπικού εργαστηρίων, την ακρίβεια των μεθόδων μικροβιολογικών και χημικών δοκιμών και την επικύρωση της αξιοπιστίας του εξοπλισμού. Η εν λόγω πιστοποίηση παρέχει επίσης επιπλέον διασφάλιση στους καταναλωτές ότι οι εργαστηριακές δοκιμές της εταιρείας είναι ακριβείς και αξιόπιστες.

 

Πιστοποιήσεις από την NSF International

Η πιστοποίηση της NSF για τις Ορθές Παρασκευαστικές Πρακτικές (ΟΠΠ) πιστοποιεί ότι τα προϊόντα που κατασκευάζονται σε μια μονάδα παράγονται με συνέπεια και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, εξασφαλίζοντας ότι αυτά εξακολουθούν να πληρούν τις προδιαγραφές και τις αξιώσεις της επισήμανσης. Επίσης, η πιστοποίηση της NSF για προϊόντα αθλητικής διατροφής εγγυάται ότι τα προϊόντα της Herbalife Nutrition δεν περιέχουν ουσίες που έχουν απαγορευθεί από κορυφαίους διεθνείς αθλητικούς οργανισμούς και πρωταθλήματα.

 

Συνεργασία για τα Φυσικά Προϊόντα Υγείας (NHP Alliance)

Η Συνεργασία Έρευνας για τα Φυσικά Προϊόντα Υγείας (NHP Research Alliance), με έδρα το Πανεπιστήμιο του Γκελφ, είναι μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την ανάπτυξη νέων, κοινά συμφωνημένων προτύπων σχετικά με την ταυτοποίηση συστατικών βοτανικής προέλευσης, ώστε να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα διατροφής της αποτελούνται από τα συγκεκριμένα είδη φυτών και βοτάνων, τα οποία είναι απαραίτητα για τη στήριξη των ισχυρισμών υγείας των προϊόντων της.

Οι διαδικασίες παρασκευής της Herbalife Nutrition έχουν κερδίσει πολυάριθμα βραβεία από πολλούς και διαφορετικούς φορείς και οργανισμούς παγκοσμίως, οι οποίοι αναγνώρισαν ότι υπερβαίνουμε τα πρότυπα ποιότητας.

 

Διαρκής δέσμευση στην ποιότητα

Χάρη στη δέσμευσή μας στην ποιότητα, έχουμε διακριθεί ως η κορυφαία εταιρεία διατροφής παγκοσμίως. Η θέση αυτή έδωσε τη δυνατότητα στη Herbalife Nutrition να δραστηριοποιείται για σχεδόν 40 χρόνια σε 94 χώρες. Και αυτή ακριβώς η δέσμευση μάς επιτρέπει να στηρίζουμε εκατομμύρια ανεξάρτητους συνεργάτες και τους πελάτες τους, προσφέροντάς τους καθημερινά τα καλύτερα προϊόντα διατροφής.