Immune Booster: Βασικά οφέλη και συστατικά για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα*

Συντάκτης: Luigi Gratton, M.D., MPH – Vice President of Training
IMMUNE BOOSTER

Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει έναν βασικό στόχο: να υποστηρίζει το σώμα σας. Είναι ένα περίπλοκο σύστημα που επηρεάζεται από το περιβάλλον σας και τις καθημερινές σας συνήθειες: την ποιότητα του ύπνου, τη συχνότητα της άσκησης και τη διατροφή σας.

Το μεγαλύτερο μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος –περίπου το 70%– βρίσκεται κοντά στο έντερο, πράγμα που δείχνει πόσο σημαντική είναι η ισορροπημένη διατροφή.

Μια διατροφή χωρίς ποικιλία και με έλλειψη ενός ή περισσότερων θρεπτικών συστατικών μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία πολλών συστημάτων οργάνων, μεταξύ των οποίων και του ανοσοποιητικού. Προκειμένου να διατηρήσουμε έναν φυσιολογικό, υγιή οργανισμό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, πρέπει να καταναλώνουμε πρωτεΐνες, απαραίτητα λιπαρά όπως ωμέγα-3, εδώδιμες ίνες για υποστήριξη του μικροβιώματος, καθώς και διάφορες βιταμίνες, μέταλλα και φυτοθρεπτικά συστατικά.

Ωστόσο, πολλές φορές είναι δύσκολο να καλύψουμε τη σωστή ποσότητα θρεπτικών συστατικών μόνο μέσα από τη διατροφή μας. Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα λαμβάνει τα απαραίτητα υλικά για να λειτουργεί όπως πρέπει.

 

Ο ρόλος των συμπληρωμάτων διατροφής στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος

Γνωρίζατε ότι ορισμένα θρεπτικά συστατικά μπορούν να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό σας;

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα επιστημόνων και διατροφολόγων μας έχει αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο διατροφικών προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα όλες τις εποχές του χρόνου.* Ένα από αυτά είναι το Immune Booster, ένα προϊόν που βοηθά στην καθημερινή εξισορρόπηση και υποστήριξη της υγείας του ανοσοποιητικού*.

 

Βασικά οφέλη του Immune Booster

Το Immune Booster προσφέρει καθημερινή υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος για αποκατάσταση του φυσικού συστήματος άμυνας του οργανισμού*. Η σύνθεσή του περιέχει EpiCor®**, ένα μοναδικό προϊόν ζύμωσης που υποστηρίζει την υγεία του αναπνευστικού συστήματος και των ιγμορείων όλο τον χρόνο*. Περιέχει τρία απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη C για τα αντιοξειδωτικά οφέλη και βιταμίνη D, αλλά και ψευδάργυρο για την καθημερινή λειτουργία του ανοσοποιητικού*. 

Ορισμένα από τα οφέλη του Immune Booster είναι:

  • Σύνθεση με EpiCor® για καθημερινή ενίσχυση και υποστήριξη της υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος*
  • Το EpiCor® και η βιταμίνη D βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μέσα από την εξισορρόπηση της ανοσολογικής απόκρισης.*
  • Το EpiCor® υποστηρίζει την άμυνα των βλεννογόνων*
  • Είναι εξαιρετική πηγή ψευδαργύρου και βιταμινών C και D

 

Ποια είναι τα συστατικά του Immune Booster;

Το Immune Booster περιέχει EpiCor®, βιταμίνη C, βιταμίνη D και ψευδάργυρο. Γιατί αυτά τα τέσσερα συστατικά;

Το μοναδικό αυτό μείγμα έχει δημιουργηθεί με συστατικά από ζυθοζύμη και συγκεκριμένες βιταμίνες που υποστηρίζουν διαφορετικές πτυχές της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος: 

EpiCor®

  • Ένα μοναδικό προϊόν ζύμωσης που υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα βοηθώντας το να αντιμετωπίσει το καθημερινό στρες και ενισχύοντας την άμυνα των βλεννογόνων*.

Βιταμίνη C

  • Προσφέρει αντιοξειδωτικά οφέλη*.

Βιταμίνη D

  • Το EpiCor® και η βιταμίνη D βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μέσα από την εξισορρόπηση της ανοσολογικής απόκρισης*.

Ψευδάργυρος

  • Συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες*.

 

Πώς χρησιμοποιείται το Immune Booster;

Το Immune Booster είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σκόνης, που μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες και απολαύστε το:

  • Ανακινήστε καλά το δοχείο πριν από τη χρήση, καθώς το περιεχόμενο μπορεί να έχει συγκεντρωθεί στο κάτω μέρος.
  • Ανακατέψτε 1 φακελάκι (3,7 g) με 250ml νερό, ή προσθέστε το στον Συμπυκνωμένο Χυμό Αλόης ή στο Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων.
  • Για βέλτιστα αποτελέσματα, ανακατεύετε διαρκώς μέχρι να διαλυθεί το περιεχόμενο.
  • Καταναλώνετε το προϊόν μία φορά την ημέρα.

 

Η δέσμευσή μας στην ποιότητα

Όπως με κάθε προϊόν η ποιότητα βρίσκεται στην καρδιά του Immune Booster. Συγκεντρώνουμε και χρησιμοποιούμε μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες. Το προϊόν παρασκευάζεται σε εγκαταστάσεις που συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ στα εργαστήριά μας πραγματοποιούνται αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι, που μας έχουν βοηθήσει να λάβουμε στο ανώτερο επίπεδο πιστοποίησης, ISO 17025.

Ως ηγέτης στη διατροφική βιομηχανία εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μια διάκριση που έχουμε κερδίσει χάρη στη δέσμευσή μας στην ποιότητα. Σήμερα, η Herbalife Nutrition διαθέτει παρουσία σε 95 χώρες και επικράτειες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ το Immune Booster διατίθεται στην εκάστοτε αγορά με διαφορετική ονομασία***:

  • Βόρεια Αμερική – Immunity Essentials 
  • Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική – Immune Booster / Pro-Core 
  • Νότια και Κεντρική Αμερική – Immunity Essentials / Herbalife Pro 
  • Κίνα – Immunity Essentials 
  • Μεξικό – Herbalife Pro 
  • Ρωσόφωνες αγορές – Pro-Core 
  • Ασία/Ειρηνικός Ωκεανός – ImmuLift   

Δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε τους πελάτες που εμπιστεύονται τα διατροφικά προϊόντα μας, ώστε να τους βοηθήσουμε να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να δουν αποτελέσματα. Γι' αυτόν τον λόγο συνεχίζουμε να επενδύουμε στον τομέα της υγείας του ανοσοποιητικού, ώστε να προσφέρουμε μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων που ανταποκρίνονται καλύτερα στις προτιμήσεις των καταναλωτών μας, την ανάγκη τους για ευκολία και τις διατροφικές απαιτήσεις τους.

 

Ακολουθήστε μας!

Facebook: https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/

Instagram: https://www.instagram.com/herbalifenutrition.gr/?hl=el

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@herbalifenutrition_gr_cy

 

*Οι δηλώσεις δεν έχουν αξιολογηθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για διάγνωση, αντιμετώπιση, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.

**Το EpiCor® είναι καταχωρισμένο εμπορικό σήμα της Embria Health Sciences.

**Τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις αγορές. Βλέπε τους τοπικούς ιστοτόπους για λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα. Οι εγκεκριμένοι ισχυρισμοί προϊόντων διαφέρουν από τη μια χώρα στην άλλη. Το υλικό αυτό δεν έχει εγκριθεί για χρήση στο πλαίσιο υποστηρικτικών ισχυρισμών προϊόντων σε όλες τις αγορές.