Είναι τα προϊόντα Herbalife ασφαλή για χρήση κατά τη διάρκεια του θηλασμού;

" Μια νέα μαμά σπρώχνει το καρότσι του μωρού της σε μια υπαίθρια βόλτα"

Θηλάζουσες γυναίκες συνιστάται να συζητούν τυχόν αλλαγές στη διατροφή και λήψη συμπληρωμάτων με τον/την προσωπικό τους ιατρό ώστε να προσδιορίζεται η καταλληλόλητα για το άτομό τους με βάση την κατάσταση της υγείας, τις διατροφικές ανάγκες και τυχόν διατροφικούς περιορισμούς για μητέρες και/ή παιδιά πριν από τη χρήση. 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα μας δεν έχουν υποβληθεί σε ελέγχους που να τεκμηριώνουν ότι είναι ασφαλή για χρήση κατά την κύηση ή κατά την περίοδο του θηλασμού. Συνιστούμε στις μέλλουσες και θηλάζουσες μητέρες να συμβουλευτούν τον/την ιατρό τους πριν τη λήψη του προϊόντος, ώστε να είναι βέβαιες πως η κατανάλωσή του ενδείκνυται για την κατάστασή τους.

Ακόμα κι αν καταναλώνατε τα προϊόντα της Herbalife πριν από την εγκυμοσύνη ή τον θηλασμό, συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον/την ιατρό σας. Θα είναι σε θέση να σας προτείνει τα σωστά θρεπτικά συστατικά για τις εξειδικευμένες ανάγκες της υγείας σας.  

Αν ο/η ιατρός ή η μαία σας έχει απορίες σχετικά με τα συστατικά ή τα προϊόντα μας, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας μαζί μας στη διεύθυνση gcs@Herbalife.com.

 

Πηγή: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe-to-use-whilst-breastfeeding/.