Διατροφικές Συμβουλές

Υγεία και Ευτυχία

Με περίπου 88 εκατομμύρια vegans σε όλο τον κόσμο[i], είναι σαφές ότι η διατροφή φυτικής προέλευσης είναι πλέον κάτι περισσότερο από μια εξειδικευμένη επιλογή διατροφής. Η αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα φυτικής προέλευσης αντανακλά μια παγκόσμια στροφή προς τη ζωή με συνείδηση της υγείας, ενώ, με την Παγκόσμια Ημέρα Vegan (1 Νοεμβρίου) αναμφίβολα θα δούμε περαιτέρω αύξηση των ανθρώπων που ανυπομονούν να δοκιμάσουν την vegan διατροφή.

Man serving Protein Powder in a shaker

Τρία βασικά οφέλη της πρωτεΐνης

International Protein Day – 27 Φεβρουαρίου 2024

Από τον Γιώργο Μουλίνο

Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για κάθε άτομο, κάθε μέρα. Η πρωτεΐνη καθίσταται ακόμη πιο σημαντική όσο πιο δραστήριοι είμαστε, και ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουμε ότι είναι σημαντική, συχνά δεν καταλαβαίνουμε γιατί, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στον ζωτικό ρόλο της στην υγεία και την αθλητική μας απόδοση. 

Συντάκτης: Anita Gerrits, Director FP&A Supply Chain - EMEA, Herbalife
Βιωσιμότητα

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, το 17% όλων των διαθέσιμων τροφίμων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση απορρίπτεται, ένα συγκλονιστικό ποσοστό που ισοδυναμεί με περίπου 1,3 δισεκατομμύρια τόνους αξίας 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ.

Οι συνέπειες των αποβλήτων τροφίμων είναι πολυδιάστατες. Πρώτον, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις - το αποτύπωμα άνθρακα από τα «χαμένα τρόφιμα» εκτιμάται σε 3,3 εκατομμύρια τόνους διοξειδίου του άνθρακα ετησίως.

Καινοτομία & Herbalife

Η Herbalife ξεκίνησε από έναν άνθρωπο και μία ιδέα. Η ιδέα ήταν να δώσουμε στους ανθρώπους κάτι που ήθελαν, με τρόπο ανεπανάληπτο. Ο άνθρωπος ήταν ο Mark Hughes, ο ιδρυτής μας, ο επικεφαλής της Herbalife και το πρώτο Ανεξάρτητο Μέλος της.

Συντάκτης: Δρ. Richard Allison, Herbalife Nutrition
δίαιτα τον ιανουάριο

Νέα χρονιά, νέος εαυτός, νέο σώμα! Μετά από ένα μήνα παρασπονδίας, πολλοί από εμάς παίρνουμε την απόφαση να ξεκινήσουμε μια αυστηρή δίαιτα. 

άσκηση και διατροφή

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι συχνά απασχολημένος με αποτέλεσμα να διεξάγει μια αλληλουχία σκέψεων και αντιδράσεων, οι οποίες  πολλές φορές μπορούν να μας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.  Έτσι λοιπόν ενώ έχουμε κατά βάθος τη θέληση να ξεκινήσουμε άσκηση ή διατροφή, τελικά δεν το κάνουμε.

Συντάκτης: Kent L. Bradley, M.D., MBA, MPH –Chief Health and Nutrition Officer
Πρόσβαση σε Τρόφιμα

Η επισιτιστική μας ασφάλεια απειλείται από τον αντίκτυπο που έχει το φαινόμενο της μείωσης της πρόσβασης σε θρεπτικό φαγητό. Έπειτα από μια δεκαετία σταθερής μείωσης, η πείνα πλέον αυξάνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, πλήττοντας το 9,9% του παγκόσμιου πληθυσμού. Για την ακρίβεια, από το 2019 έως το 2020, ο αριθμός των υποσιτιζόμενων ανθρώπων αυξήθηκε κατά 161 εκατομμύρια, μια κρίση που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις συγκρούσεις, την κλιματική αλλαγή και την πανδημία COVID-19.

Διατροφή και Απώλεια Βάρους

Το αυξημένο ποσοστό λίπους και η παχυσαρκία αποτελούν τα πιο μείζονα θέματα που απασχολούν παγκοσμίως τόσο ατομικά το καθένα μας όσο και συλλογικά στα πλαίσια της δημόσιας υγείας. Η αύξηση του λίπους οφείλεται στην πρόσληψη περίσσειας ποσότητας  ενέργειας μέσα από τα τρόφιμα συγκριτικά με αυτή που έχει πραγματικά ανάγκη το σώμα μας. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται επιστημονικά ως θετικό ενεργειακό ισοζύγιο.

Η απάντηση βρίσκεται και στα 2.  Ο συνδυασμός της άσκησης και της διατροφής μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας για πάντα.  Πέρα από την απόκτηση ενός καλλίγραμμου σώματος και πέρα από τα ψυχολογικά και πνευματικά οφέλη, η φυσική δραστηριότητα σε συνδυασμό με μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, προσφέρει μια προληπτική θεραπευτική δράση η οποία βοηθά το σύγχρονο άνθρωπο να μειώσει το άγχος του , την κατάθλιψη,  το θυμό του και να βελτιώσει όλα τα επίπεδα της υγείας του , αποφεύγοντας διάφορες  ασθένειες, εθισμούς και κακές συνήθειες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός,  πως τα άτομα που ακολουθούν μια συχνή φυσική δραστηριότητα σε συνδυασμό με  μια ισορροπημένη διατροφή, αποφεύγουν την παχυσαρκία, τις διαφορές ασθένειες και τα σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα.

 

Η μακροζωία αποτελεί τον απώτερο στόχο όλων των ανθρώπων και ένας υγιεινός τρόπος ζωής καθορίζει σημαντικά την επίτευξή της και τη διατήρηση της υγείας μας. Η διατροφή είναι από τα βασικότερα στοιχεία που επηρεάζουν την υγείας μας και αποτελεί τη βάση για να έχουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Πέρα από τη διατροφή, ο επαρκής ύπνος, η αποχή από αλκοόλ, το στρες, το κάπνισμα και η άσκηση είναι βασικά στοιχεία που θα πρέπει να κρατάμε σε ισορροπία στην καθημερινότητά μας. Δυστυχώς, οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, δεν επιτρέπουν πάντα να τηρούμε τις ισορροπίες αυτές. Για να μπορέσουμε να διατηρούμε τη διατροφή μας όσο το δυνατότερο υγιεινή θα πρέπει να εστιάζουμε ταυτόχρονα και στη διατήρηση  ενός υγιεινού τρόπου ζωής και το αντίστροφο.

 

Συντάκτης: Δρ. Luigi Gratton M.D., MPH – Vice President of Training
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Προκειμένου να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, οι καταναλωτές ενσωματώνουν ολοένα και περισσότερο τα συμπληρώματα στη διατροφή τους. Σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα που διενεργήσαμε σε συνεργασία με το Council for Responsible Nutrition, οι καταναλωτές δαπανούν περίπου 286$ κάθε χρόνο σε βιταμίνες, μέταλλα και άλλα συμπληρώματα διατροφής. Για την ακρίβεια, το 24% των ανθρώπων καταναλώνει πάνω από τρία διαφορετικά συμπληρώματα διατροφής την εβδομάδα.

FORMULA 1 BANNER

Η απώλεια βάρους αποτελεί ένα φλέγον ζήτημα για πολύ κόσμο εδώ και δεκαετίες. Οι περισσότερες μελέτες έχουν αναδείξει ποια είναι τα χαρακτηριστικά της διατροφής που θα πρέπει να ακολουθούμε, με σκοπό να μειώσουμε αποτελεσματικά και σωστά το βάρος μας. Ο τεράστιος όγκος της πληροφορίας εκεί έξω έχει δημιουργήσει μια «σύγχυση» και η διατροφή για απώλεια βάρους έχει συσχετισθεί λανθασμένα από τον περισσότερο κόσμο ως μια διαδικασία που θα πρέπει να συνοδεύεται από πείνα, αποκλεισμό του υδατάνθρακα, αποκλεισμό διαφόρων ομάδων τροφίμων  και εξαντλητικές ώρες νηστείας.

Μια κοπέλα πίνει νερό

Ο περισσότερος κόσμος απασχολείται κατά κύριο λόγω  με τo τι πρέπει να τρώει, εστιάζει λιγότερο στο ερώτημα το πόσο πρέπει να τρώει και ακόμα λιγότερο εστιάζει στο πόσο νερό και υγρά  πρέπει να πίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στοχεύοντας σ’ ένα να υγιές βάρος και σώμα θα πρέπει να ξεκινάμε με την αντίστροφη σειρά. 

Συντάκτης: Kent L. Bradley, M.D., M.B.A., M.P.H. – Chief Health and Nutrition Officer
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με το Council for Responsible Nutrition, περίπου το 64% των ανθρώπων λαμβάνει βιταμίνες, μέταλλα και άλλα συμπληρώματα διατροφής για λόγους υποστήριξης της υγείας. Το 77% δήλωσε ότι θα ήθελε να μάθει περισσότερα σχετικά με τα οφέλη των συμπληρωμάτων διατροφής, ενώ άλλοι είχαν ερωτήσεις σε σχέση με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Συντάκτης: Luigi Gratton, M.D., MPH – Vice President of Training
IMMUNE BOOSTER

Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει έναν βασικό στόχο: να υποστηρίζει το σώμα σας. Είναι ένα περίπλοκο σύστημα που επηρεάζεται από το περιβάλλον σας και τις καθημερινές σας συνήθειες: την ποιότητα του ύπνου, τη συχνότητα της άσκησης και τη διατροφή σας. 

Συντάκτης: Michelle Ricker, RDN, NASM, ACSM, Director of Worldwide Health Education & Training, Herbalife Nutrition
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ

Μια πλούσια σε πρωτεΐνες διατροφή αντί μιας διατροφής πλούσιας σε υδατάνθρακες μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να καίει περισσότερες θερμίδες την ημέρα. 

Συντάκτης: Kent L. Bradley, M.D., MBA, MPH – Chief Health and Nutrition Officer
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η καλή διατροφή έχει βασική σημασία για την υγεία και την ευεξία μας. Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα λαμβάναμε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε από τη διατροφή μας, αλλά για πολλούς λόγους –από την έλλειψη πρόσβασης σε υγιεινά τρόφιμα έως τον πολυάσχολο τρόπο ζωής– πολλοί άνθρωποι είναι πιθανό να χρησιμοποιούν συμπληρώματα διατροφής για να καλύψουν τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες τους. 

ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ

Το πρωινό ξύπνημα είναι μια δύσκολη διαδικασία και σίγουρα δεν είναι πάντα ένα ευχάριστο συναίσθημα , ειδικότερα όταν γνωρίζουμε ότι μας περιμένει μια απαιτητική ημέρα.  Η μεγαλύτερη μάχη με τον εαυτό μας ,πρόκειται να δοθεί μετά το πρωινό ξύπνημα και συγκεκριμένα τη στιγμή που θα αποφασίσουμε να ξεκινήσουμε τη γυμναστική μας.

Υγιεινή Διατροφή

Ένας χρόνος με πρωτόγνωρες αλλαγές μας έκαναν να δοκιμάσουμε τα όρια μας και πολλές φορές μας έκαναν να πιάνουμε τους εαυτό μας να τρώμε ανθυγιεινά για να παρηγορήσουμε το συναισθήματα μας για τις αλλαγές που βιώνουμε.

Συντάκτης: Laura Chacon-Garbato, Herbalife Nutrition Director
Υγιεινή Διατροφή για Υγιή Όψη της Επιδερμίδας σας

Το καλοκαίρι μπορεί η επιδερμίδα να ταλαιπωρηθεί, αφήνοντάς ξηρότητα και κηλίδες. Ωστόσο, παίρνοντας τις κατάλληλες προφυλάξεις, ακολουθώντας, για παράδειγμα, μια ισορροπημένη διατροφή, καταναλώνοντας βιταμίνες και νερό και χρησιμοποιώντας αντηλιακό καθημερινά, μπορείτε να προστατεύσετε την όψη και την αίσθηση της επιδερμίδας σας. 

Διατροφή για μια υγιεινή ζωή

Ένας χρόνος με πρωτόγνωρες αλλαγές μας έκαναν να δοκιμάσουμε τα όρια μας και πολλές φορές μας έκαναν να πιάνουμε τους εαυτό μας να τρώμε ανθυγιεινά για να παρηγορήσουμε το συναισθήματα μας για τις αλλαγές που βιώνουμε. Ένα σακουλάκι με πατατάκια μπορεί να έχει την τέλεια γεύση και να μας κάνει να ξεχαστούμε στιγμιαία, αλλά μια ανθυγιεινή διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε περιττή αύξηση βάρους και να έχει διάφορες συνέπειες στην υγεία μας.

Συντάκτης: John DeSimone, President Herbalife Nutrition
Πέντε απλοί τρόποι για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας

Κάθε επιχειρηματίας γνωρίζει ότι, εάν οι δυνητικοί πελάτες δεν γνωρίζουν για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, αυτό μπορεί να γίνει κοινό μυστικό. Ένα από τα κλειδιά για τη δημιουργία πωλήσεων είναι η προσέγγιση των καταναλωτών με πληροφορίες που έχετε για λύσεις ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες τους. 

Συντάκτης: John DeSimone, President, Herbalife Nutrition
Putting customer first

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων καλούνται να έχουν πολλαπλούς ρόλους και θέσεις μέσα στην επιχείρηση τους. Συχνά είναι ο CEO της επιχείρησης, αλλά παράλληλα και διευθυντής Οικονομικών και Μάρκετινγκ, ενώ ταυτόχρονα ασχολούνται και με την ανάπτυξη νέων προϊόντων και τη διαχείριση της αποθήκης, τη διαχείριση του προσωπικού τους, την επικοινωνία και τις σχέσεις με τους πελάτες, καθώς ακόμα και τα νομικά ζητήματα της εταιρείας - ενίοτε όλα αυτά μέσα στην ίδια μέρα. 

Συντάκτης: Laura Chacon-Garbato, Director of Worldwide Nutrition Product Training, Herbalife Nutrition, και Αισθητικός
Soothing Gel Herbal Aloe

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να φοράμε μάσκα μας, καθώς συμβάλλει στην προστασία τη δική μας και των γύρω μας. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε κάποιες δερματικές ενοχλήσεις σε σημεία που καλύπτει η μάσκα όπως ξηρότητα, δερματικούς ερεθισμούς ή ακόμα και ακμή. Ποια είναι όμως η λύση αφού είναι αναγκαίο να φοράμε μάσκα;

Immune Booster

Ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ διαφορετικός για όλους. Αν κάτι διδαχθήκαμε είναι η προσοχή που πρέπει να δίνουμε στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, καθώς αποτελεί το πιο σημαντικό παράγοντα για την καλύτερη φροντίδα τους εαυτού μας.

Διατροφικές συμβουλές για να ξαναβρείτε τη φόρμα σας!

Η καθημερινότητά μας άλλαξε δραματικά το τελευταίο έτος, με αποτέλεσμα να αμελήσουμε κάποιες από τις υγιεινές μας συνήθειες.  Πώς μπορούμε όμως να επαναφέρουμε τη διατροφή μας σε πρόγραμμα; Το μυστικό είναι να κάνουμε αλλαγές στον υγιεινό τρόπο ζωής μας που να ευνοούν την υγιεινή διατροφή, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. Παρακάτω θα βρεις διατροφικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς την φόρμα σου με νέες υγιεινές συνήθειες:

Συντάκτης: Samantha Clayton, Vice President, Herbalife Nutrition
Woman is streching

Ας το παραδεχτούμε! Μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά ή φροντίζοντας τους άλλους, όλοι ανυπομονούμε να ξαπλώσουμε στον καναπέ και να παρακολουθήσουμε τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές.  

Συντάκτης: Kent Bradley, MD, Herbalife Nutrition Chief Health and Nutrition Officer
Μια γυναίκα αναπνέει σε εξωτερικό χώρο

Το 2020 ήταν μια πρωτόγνωρη χρονιά για όλους. Η καλή υγεία αποτελεί συνδυασμό τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας, που ενισχύονται σημαντικά μέσω της διατροφής και της άσκησης, του ύπνου και της επαφής μας με τους άλλους ανθρώπους.  

Μια γυναίκα γράφει στο ημερολόγιο της

Οι περισσότεροι αθλητές κρατούν λεπτομερές ημερολόγιο προπόνησης, το οποίο ελέγχουν οι προπονητές τους. Ορισμένοι προπονητές παρακολουθούν τακτικά το ημερολόγιο των αθλητών τους, ενώ άλλοι ζητούν να το δουν μόνο όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όπως κάποιος τραυματισμός ή χαμηλές επιδόσεις.

Συντάκτης: Gary Swanson, Sr. Vice President, Global Quality Assurance and Control
Logo Herbalife Nutrition

Η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων έχει ως κύριο συστατικό της την εμπιστοσύνη. Από το 1980, η Herbalife Nutrition δεσμεύεται στη διατήρηση αυτής της εμπιστοσύνης επενδύοντας στην ποιότητα των προϊόντων της για εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, οι οποίοι τα επιλέγουν ένα υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής καθημερινά.

Μία γυναίκα κοιμάται

Οι διατροφικές σας συνήθειες μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα και τη διάρκεια του ύπνου σας (όπως έχει αποδειχθεί σε αρχικά στάδια ερευνών). Αυτό μπορεί να μετατραπεί σε φαύλο κύκλο: όταν δεν κοιμάστε καλά τη νύχτα, τα πλούσια σε ενέργεια φαγητά που επιλέγετε για να σας κρατήσουν την επόμενη μέρα ίσως είναι ακριβώς αυτά τα τρόφιμα που υπονομεύουν τον ύπνο σας (για παράδειγμα, η καφεΐνη και τα σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά)*.

Μια γυναίκα κάνει διαλογισμό

Οι θετικές δηλώσεις είναι ένας υπέροχος τρόπος για να σιγουρευτείτε ότι θα διατηρήσετε τη φόρμα σας. Η ψυχολογία διατήρησης του βάρους μας συνδέεται κυρίως με την αλλαγή της στάσης μας ως προς τον τρόπο που τρώμε, δηλαδή το να προβαίνουμε σε σωστές διατροφικές επιλογές και να διαπιστώνουμε τι πυροδοτεί την υπερφαγία*.

Μία γυναίκα κάνει γιόγκα

Η yoga θεωρείται μια κατευναστική και ήπια μορφή άσκησης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να θέσει προκλήσεις που ανταμείβουν σώμα και πνεύμα. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένα είδος yoga για όλους.

Ένας άντρας κάνει την γυμναστική του σε εξωτερικό χώρο

Ψάχνετε για ένα πρόγραμμα άσκησης που θα τονώσει γρήγορα την ενέργειά σας όταν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος; Στο άρθρο αυτό σάς παρουσιάζουμε μια σπουδαία αερόβια άσκηση που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σε πολύ καλά επίπεδα τη φυσική σας κατάσταση κατά τη διάρκεια της μέρας. 

Συντάκτης: David Heber, M.D., PhD, FACP, FASN – President of Herbalife Nutrition Institute
Μια ομάδα ανθρώπων κάνει τη γυμαστική σε εξωτερικό χώρο

Πιθανότατα γνωρίζετε κάποιον που βιώνει μια στρεσογόνα κατάσταση. Ίσως οι ίδιοι βιώνετε μια τέτοια κατάσταση αυτή τη στιγμή και αναζητείτε τρόπους διαχείρισης ώστε να τα βγάλετε πέρα.  Το στρες μας επηρεάζει όλους.

Μια γυνάικα φτιάχνει τα παπούτσια της για να τρέξει

Η αερόβια άσκηση ωφελεί σημαντικά το σώμα, γι’ αυτό και σας προτείνουμε έναν από τους ευκολότερους τρόπους για να την εντάξετε στην καθημερινή σας γυμναστική: το τρέξιμο. Παρακάτω θα βρείτε εύκολες συμβουλές για να φτάσετε στο επίπεδο τρεξίματος που επιθυμείτε.

Μια γυναίκα ξυπνάει το πρωί

Ο τρόπος με τον οποίο ξεκινάμε τη μέρα μας συχνά επηρεάζει το πώς θα εξελιχθεί. Πολλοί από εμάς διαθέτουμε πλέον περισσότερο χρόνο το πρωί και μπορούμε να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε υγιείς και σε καλή διάθεση. Ξυπνήστε ευδιάθετοι με τις παρακάτω εύκολες συμβουλές!

recipes for easter

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα φαγητά όλων μόλις αναβαθμίστηκε, καθώς η πίτσα που σας προτείνουμε δεν περιέχει καθόλου πρόσθετη ζάχαρη ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης

recipes for easter

Το Formula 1 Strawberry Delight δίνει σε αυτό το ρόφημα υπέροχη φρουτένια γεύση, ενώ

έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και εδώδιμες ίνες.

Παράλληλα, η καρύδα, η μέντα και το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα εξισορροπούν ιδανικά τη γεύση.

recipes for easter

Ο συνδυασμός κους κους, λεμονιού, ξηρών καρπών, μυρωδικών και ροδιού χαρίζει σε αυτό το γεύμα χαμηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα ιδιαίτερα φρέσκια και αναζωογονητική γεύση. Παράλληλα, το Formula 3 Εξατομικευμένες Πρωτεΐνες σε Σκόνη προσφέρει τις πολύτιμες και ευεργετικές ιδιότητες της πρωτεΐνης, της σόγιας και των αμινοξέων.

recipes for easter

Τα τρουφάκια της συνταγής μας είναι εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και καλών λιπαρών χάρη στους ξηρούς καρπούς και τους σπόρους που περιέχουν, ενώ φτιάχνονται γρήγορα και εύκολα. Μια δυναμωτική λιχουδιά που μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Προτείνουμε να φτιάξετε μεγάλες ποσότητες για να τα παίρνετε μαζί σας στο γυμναστήριο. Είναι ιδανικά για τις μέρες που χρειάζεστε ένα γρήγορο σνακ μετά την έντονη προπόνηση.

Photo of Cook Book Summer Edition

Για περίπου 30 μικρά αστεράκια και καρδιές.

Ελαφριές & γευστικές μπουκιές που θα δώσουν χαρά στην καθημερινότητά σας. Αυτή η συνταγή είναι πλούσια σε συμπληρώματα διατροφής, οπότε να είστε συνετοί με την ημερήσια κατανάλωση. 

Photo of Cook Book Summer Edition

Αυτή η φανταστική συνταγή για wrap θα εξυψώσει τα μεσημεριανά σας γεύματα! Τελειοποιήστε τη γέμισή σας και συγκεντρώστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για ένα λαχταριστό μεσημεριανό γεύμα.

Mocha Cheesecake

Τοποθετήστε μια κόλλα ψησίματος σε μια φόρμα χωρητικότητας 450g ή σε ένα πιάτο μεγέθους 10-18 cm, λιπαίνοντας τη φόρμα με λίγο λάδι και στη συνέχεια κόψτε τα κομμάτια της κόλλας που περισσεύουν, για να εφαρμόζει ακριβώς στη φόρμα. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 °C.

Smooth Chocolate Cake

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα νόστιμο κέικ σοκολάτας. Γι΄αυτό κι εμείς βρήκαμε την καλύτερη συνταγή, ώστε να το απολαύσετε δίχως τύψεις, διότι το συγκεκριμένο κέικ, δεν έχει ζάχαρη, το αλεύρι είναι ολικής άλεσης και έχει φτιαχτεί χρησιμοποιώντας Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 – Γεύση Smooth Chocolate.

Truffles Protein Chocolate

Το λαχταριστό σνακ που σας προτείνουμε θα σας βοηθήσει να αντισταθείτε στον πειρασμό και θα συμβάλει στην προσπάθειά σας για πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Τα τρουφάκια πρωτεΐνης με σοκολάτα και αμύγδαλο θα ικανοποιήσουν την επιθυμία σας για γλυκό με σοκολάτα και θα σας προσφέρουν όλες τις πρωτεΐνες που χρειάζεστε!

Pizza Herbalife Nutrition

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα φαγητά όλων μόλις αναβαθμίστηκε, καθώς η πίτσα που σας προτείνουμε δεν περιέχει καθόλου πρόσθετη ζάχαρη ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης.

Protein Pancakes

Αν ψάχνετε για μια ενδιαφέρουσα συνταγή για pancakes, εδώ θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και απολαύστε πεντανόστιμα pancakes πρωτεΐνης! Η συνταγή είναι απλή, εκτελείται γρήγορα χωρίς να ξεφύγουμε από το πλάνο υγιεινής διατροφής μας.

Machlepi

Τοποθετούμε μία μεγάλη βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, αδειάζουμε μέσα όλα τα υλικά και ανακατεύουμε συνέχεια με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να σφίξει το μείγμα. 

HPIC Latte Macchiato Gingerbread Protein Latte

Απολαύστε την απαλή και πλούσια γεύση των 100% αληθινών κόκκων καφέ Espresso Robusta πασπαλισμένη με νότες γλυκιάς κανέλας και ζεστής πιπερόριζας. Ένα υπέροχο εναλλακτικό ρόφημα για να αποφύγετε τα πλούσια σε θερμίδες και ζάχαρη εορταστικά προϊόντα καφέ.

Mηλόπιτα με γεύση καφέ και παγωτό

Ήρθε η ώρα να καθίσετε άνετα στο σπίτι και να απολαύσετε τις καλύτερες γεύσεις με αυτό το θρεπτικό αλλά πεντανόστιμο επιδόρπιο. Η μοναδική μας μηλόπιτα περιέχει το πλούσιο σε εδώδιμες ίνες Ποτό Βρώμη, Μήλο και Εδώδιμες Ίνες, ενώ το High Protein Iced Coffee και το F1 κλέβουν την παράσταση σε αυτήν την εύκολη συνταγή για παγωτό. Μια νόστιμη λιχουδιά με λίγες θερμίδες!

Muffins με Λιαστή Ντομάτα και Πιπεριά

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στον συνδυασμό ντομάτας-κόκκινης πιπεριάς, πόσο μάλλον όταν αποτελούν τη γέμιση σε ένα λαχταριστό muffin! Η Gourmet Σούπα Τομάτας δημιουργεί τη γευστική βάση αυτής της πεντανόστιμης συνταγής, ενώ το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Πρωτεΐνης αποτελεί εξαιρετικό τρόπο να αυξήσετε την ημερήσια πρόσληψη των πρωτεϊνών σας.        

Γλυκό Κναφέ με την Formula 1 Vanilia και Βρώμη, Μήλο και εδώδιμες ίνες

Δημιουργήστε ένα υπέροχο Κναφέ με Formula 1 με γεύση βανίλια και Βρώμη, Μήλο και Εδώδιμες Ίνες με μοναδική γεύση. Μια συμβουλή για να μείνει τραγανό το κανταϊφι πρέπει να είναι κρύο και η γέμιση καυτή.

Πουτίγκα με σπόρους Chia και Fomrula 1 Φρούτα του Δάσους

Οι σπόροι chia είναι ωφέλιμοι για την υγεία του οργανισμού μας, καθώς περιέχουν φυτικές ίνες, κάλιο και μαγνήσιο. Η συνταγή πουτίγκας με σπόρους chia που σας παρουσιάζουμε είναι ιδανική για εκείνες τις μέρες που θα θέλατε μια γλυκιά λιχουδιά, αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο ή υπομονή για να τη φτιάξετε.