Βιβλίο Συνταγών

ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΤΗΣ HERBALIFE

80 ξεχωριστές συνταγές από την Ευρώπη και την Αφρική

Η Herbalife σάς προσκαλεί σε μια γαστρονομική περιπέτεια στην οποία θα ανακαλύψουμε υπέροχες γεύσεις από την Ευρώπη και την Αφρική!

Το βιβλίο συνταγών μας είναι εμπνευσμένο από την αγάπη που έχουμε για τα προϊόντα μας, τη διατροφή, τη ζωή και την ποικιλομορφία. Κάντε τα γεύματά σας ακόμα πιο συναρπαστικά με τις συνταγές που σας προτείνουμε και δοκιμάστε τα προϊόντα της Herbalife με νέους τρόπους!

Μπορείτε να φτιάξετε τις συνταγές στο σπίτι, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας.Στη Herbalife  είμαστε περήφανοι που έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο κοινοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο, με ανθρώπους που συνεργάζονται ενεργά για να βελτιώσουν τη διατροφή των φίλων, της οικογένειας, των συναδέλφων και των πελατών τους.

Δημιουργήστε. Μοιραστείτε. Απολαύστε.

Η Herbalife τιμά την ποικιλομορφία γεύσεων και αρωμάτων σε Ευρώπη και Αφρική. Με μια συλλογή 80 ξεχωριστών συνταγών, που καθεμιά περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα προϊόντα Herbalife, μπορείτε να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας στην κουζίνα, γνωρίζοντας παράλληλα ότι λαμβάνετε όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σας καθώς δοκιμάζετε διάφορες νέες και συναρπαστικές γεύσεις.

Οι 47 από τις συνταγές αποτελούν έμπνευση Συνεργατών της Herbalife σε Ευρώπη και Αφρική, ενώ οι υπόλοιπες 33 είναι δημιουργίες της διάσημης σεφ Rachel Allen. Όλες οι συνταγές έχουν δοκιμαστεί και αξιολογηθεί από την ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης του Herbalife Lab.

Το βιβλίο περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένες συνταγές που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απολαύσετε πιάτα με υπέροχη γεύση, τα οποία ταυτόχρονα καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες του οργανισμού σας. Με αυτόν τον συναρπαστικό τρόπο μπορείτε να ανακαλύψετε τις πολλαπλές δυνατότητες που σας δίνουν τα προϊόντα Herbalife, ως συστατικά σε διάφορα πιάτα, σνακ, ακόμα και επιδόρπια!

Δοκιμάστε τις συνταγές αυτές στο σπίτι και απολαύστε τα οφέλη της συμμετοχής σε μια πρωτοποριακή κοινότητα με μέλη που προέρχονται από διαφορετικές κουλτούρες.

Ανακάλυψε τον Chef που κρύβεται μέσα σας

με γευστικές και υγιεινές συνταγές !

Επικοινωνήστε άμεσα με ένα Ανεξάρτητο Μέλος της Herbalife και Παραγγείλτε το Τώρα !- SKU 107KGR