Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα όλα τα υλικά. Σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός συνεχώς, μέχρι να πήξει το μείγμα. Ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα χειρός για να μη σβολιάσει το μείγμα που βρίσκεται μέσα στην κατσαρόλα.Στη συνέχεια, αδειάζουμε το μείγμα της γαλατόπιτας σε ένα βουτυρωμένο ορθογώνιο ταψί διαμέτρου 25X25εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C στον αέρα για 70′, μέχρι να ροδίσει από πάνω και να έχει πήξει λίγο το μείγμα. Μόλις ετοιμαστεί, αφήνουμε τη γαλατόπιτα να κρυώσει εκτός φούρνου, την κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με κανέλα.
Θερμίδες (kcal) | Λιπαρά (g) | Υδατάνθρακες (g) | Σάκχαρα (g) | Εδώδιμες ίνες (g) | Πρωτεΐνη (g) | |
Ανά Μερίδα | 119 | 4,3 | 10,4 | 5,1 | 0,55 | 6,2 |