START YOUR BUSINESS TODAY

Ανεξάρτητος Συνεργάτης δουλεύει πάνω σε laptop στο σπίτι

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δημιουργήστε τη δική σας επιχείρηση με τη Herbalife Nutrition – ένα από τα κορυφαία brand απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως. Ξεκινήστε σήμερα – επωφεληθείτε από την τεκμηριωμένη επιτυχία μας ως ηγέτες του κλάδου και την εμπειρία δεκαετιών και θέστε τα θεμέλια για τη δική σας επιχείρηση.

Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Herbalife Nutrition συζητάει με έναν καταναλωτή

ΓΙΝΕ ΕΣΥ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Επιλέξτε το ωράριό σας και εργαστείτε από οπουδήποτε επιθυμείτε. Καθώς η ευελιξία ασκεί αποδεδειγμένα θετική επιρροή στην ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, μια τέτοια ευκαιρία ίσως είναι πραγματικά αυτό που χρειάζεστε. Δημιουργήστε την ομάδα σας και χτίστε μια επιχείρηση που προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σας.

Herbalife Nutrition Formula 1 Ροφήματα με χρυσό σήμα

GOLD STANDARD GUARANTEE

Δεσμευόμαστε με την εγγύηση Gold Standard για να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε. Αυτό που δείχνει είναι ότι είμαστε εύκολοι στη συνεργασία, λειτουργούμε με πλήρη διαφάνεια και μπορούμε να σας προσφέρουμε εξαιρετικούς όρους για να υποστηρίξουμε τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Green Tick

Χαμηλό κόστος εκκίνησης: Δεν υπάρχει ελάχιστη αξία παραγγελίας ή απαίτηση για αγορά πωλήσεων ή επιχειρηματικών εργαλείων.

Green Tick

Πλήρης επιχειρηματική διαφάνεια: Σαφείς και ακριβείς επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα πιθανά εισοδήματα. 

Green Tick

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 100% επιστροφή για το Πακέτο Ανεξάρτητου Μέλους Herbalife Nutrition σε περίπτωση που η ιδιότητα Ανεξάρτητου Μέλους ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο εντός 90 ημερών.

Green Tick

Εγγύηση επιστροφής: 100% επιστροφή για όλα τα απώλητα προϊόντα που αγοράστηκαν εντός 12 μηνών σε περίπτωση που η ιδιότητα του Ανεξάρτητου Μέλους ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο..

    

Ένας άνδρας και μια γυναίκα μιλάνε και γελάνε στο Herbalife Nutrition club

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Μοιραστείτε το πάθος σας με εκατομμύρια άλλους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και του δραστήριου τρόπου ζωής σε ολόκληρο τον κόσμο. Επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη εκπαίδευση, υποστήριξη και πρόσβαση σε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί από κορυφαίους επιστήμονες της διατροφής. Τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής ή σε σούπερ μάρκετ – πωλούνται αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο Ανεξάρτητων Μελών της Herbalife Nutrition.

Herbalife Nutrition Starter Pack Shot

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Εγγραφείτε, ξεκινήστε την επιχείρησή σας και παραγγείλτε το πακέτο εγγραφής, που περιέχει τα απαραίτητα εργαλεία και εκπαιδευτικό υλικό για να κάνετε την αρχή.

Green Tick

Τσάντα ώμου Herbalife Nutrition

Green Tick

Προϊοντικός Κατάλογος Herbalife Nutrition

Green Tick

Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Vanilla Crème 

Green Tick

Πακέτο υποδοχής Herbalife Nutrition

Green Tick

Shaker Herbalife Nutrition

Green Tick

Scoop Herbalife Nutrition

Green Tick

Πρόσβαση σε online εργαλεία και εκπαιδευτικό υλικό

  

Ένας Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Herbalife Nutrition δίνει συμβουλές σε έναν καταναλωτή

ΓΙΝΕΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Γίνετε coach, μέντορας και φίλος. Βοηθήστε τους πελάτες να ξεπεράσουν τις κακές συνήθειές τους, να βελτιώσουν τη διατροφή τους και να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Μια μοναδική πτυχή της Επιχειρηματικής Ευκαιρίας της Herbalife Nutrition είναι η εκτίμηση που δείχνουν οι πελάτες στο Ανεξάρτητο Μέλος τους. Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας σήμερα και κάντε τη διαφορά.

  

FAQ – Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Πόσο χρόνο θα πρέπει να αφιερώνω;
Εσείς αποφασίζετε πόσο χρόνο και προσπάθεια θα επενδύσετε στην Επιχειρηματική Ευκαιρία της Herbalife Nutrition. Το αν θα αφιερώνετε 40 ή 4 ώρες την εβδομάδα – ή και καθόλου – εξαρτάται μόνο από εσάς.

Ε: Πόσα χρήματα θα κερδίζω;
Αυτό εξαρτάται από εσάς… ωστόσο, είναι καλό να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Είτε επιλέξετε να ακολουθήσετε πλήρη ή μερική απασχόληση, ο αριθμός των ωρών, η ενέργεια και η αφοσίωση που θα επιδείξετε θα καθορίσουν τα αποτελέσματά σας. Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, διαβάστε τη Δήλωση Μέσης Ακαθάριστης Αποζημίωσης.

Ε: Ποια είναι τα κύρια οφέλη;

1. Ευελιξία
Επιλέξτε το ωράριό σας και εργαστείτε από οπουδήποτε επιθυμείτε – μια επιχειρηματική ευκαιρία που προσαρμόζεται στη ζωή σας.

2. Ποιότητα
Σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα, που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια πελάτες καθημερινά.

3. Κοινότητα
Όταν γίνεστε μέλος στην Επιχειρηματική Ευκαιρία της Herbalife Nutrition, γίνεστε μέλος σε μια εδραιωμένη παγκόσμια κοινότητα – λάβετε υποστήριξη και συμβουλές και ενταχθείτε στην οικογένεια της Herbalife Nutrition.

4. Ανταμοιβές
Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στην πλατφόρμα Ανεξάρτητων Μελών μας. Θα ανακαλύψετε προσφορές και εκπτώσεις, καθώς και το τελευταίο εκπαιδευτικό υλικό για να ενισχύσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τα προϊόντα και τη διατροφή.

Ε: Πώς μπορώ να μάθω για τη διατροφή;
Όταν γίνεστε Ανεξάρτητο Μέλος της Herbalife Nutrition, αποκτάτε πρόσβαση σε ολοκληρωμένα εργαλεία εκπαίδευσης και κατάρτισης που θα σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τη διατροφή, την ευεξία, τεχνικές πωλήσεων και άλλα.

Ε: Μπορώ να το ακυρώσω αν δεν μου αρέσει;
Διευθύνετε την επιχείρησή σας με χαμηλό κόστος εκκίνησης – και αυτό είναι κομμάτι της εγγύησης Gold Standard που μας δεσμεύει απέναντι στα Ανεξάρτητα Μέλη. Αν η Επιχειρηματική Ευκαιρία της Herbalife Nutrition δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να ακυρώσετε την ιδιότητα Ανεξάρτητου Μέλους σας εντός των πρώτων 12 μηνών.

Ε: Γιατί να γίνω μέλος;

Μάθετε περισσότερα
Αποκτήστε πρόσβαση σε εργαλεία γνώσης και σε αποκλειστικές εκδηλώσεις που ενισχύουν την εκπαίδευση και κατάρτισή σας αναφορικά με τα προϊόντα μας και τη διατροφή γενικότερα.

Κερδίστε περισσότερα
Προσαρμόστε την εργασία σας στη ζωή σας, βοηθήστε τους άλλους και ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες για κύριο ή δευτερεύον εισόδημα με ένα από τα κορυφαία brand απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως.

Ε: Πώς μπορώ να ξεκινήσω;
1. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα
2. Ένα Ανεξάρτητο Μέλος της Herbalife Nutrition θα επικοινωνήσει μαζί σας.
3. Συμπληρώστε και υπογράψτε το ηλεκτρονικό συμβόλαιο.
4. Συγχαρητήρια! Μόλις γίνατε Ανεξάρτητο Μέλος της Herbalife Nutrition! – θα σας δοθεί ο Κωδικός Ανεξάρτητου Μέλους