Mηλόπιτα με γεύση καφέ και παγωτό

Mηλόπιτα με γεύση καφέ και παγωτό

Ήρθε η ώρα να καθίσετε άνετα στο σπίτι και να απολαύσετε τις καλύτερες γεύσεις με αυτό το θρεπτικό αλλά πεντανόστιμο επιδόρπιο. Η μοναδική μας μηλόπιτα περιέχει το πλούσιο σε εδώδιμες ίνες Ποτό Βρώμη, Μήλο και Εδώδιμες Ίνες, ενώ το High Protein Iced Coffee και το F1 κλέβουν την παράσταση σε αυτήν την εύκολη συνταγή για παγωτό. Μια νόστιμη λιχουδιά με λίγες θερμίδες!

Κατάλληλο για χορτοφαγική διατροφή 

Μερίδες: 8
Συστατικά:
  • Μηλόπιτα:
  • 2 μεζούρες (52g) F1 Vanilla Crème
  • 1 μεζούρα (7g) Ποτό Βρώμη, Μήλο και Εδώδιμες Ίνες
  • 1 μεσαίο πράσινο μήλο, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 2 αβγά
  • 100g μαλακό τυρί με χαμηλά λιπαρά (4% λιπαρά)
  • 30g κεφίρ ή βουτυρόγαλα (με χαμηλά λιπαρά 1%)
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
  • Παγωτό:
  • 240ml ρόφημα αμυγδάλου
  • 2 μεζούρες (44g) High Protein Iced Coffee (HPIC)
  • 2 μεζούρες (52g) F1 Café Latte
  • 2 κ.σ. άλειμμα αμυγδάλου
Μέθοδος:

Για τη μηλόπιτα: 

  1. Ανακατέψτε τα αβγά σε ένα μπολ. Προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά της μηλόπιτας (εκτός από το μήλο) και ανακατέψτε καλά. 
  2. Ρίξτε το μείγμα σε μια αποσπώμενη φόρμα με διάμετρο 15cm που έχετε στρώσει με λαδόκολλα και γαρνίρετε με τις φέτες μήλου. 
  3. Αναμείξτε την κανέλα με τη ζάχαρη και πασπαλίστε πάνω από τα μήλα. 
  4. Ψήστε για 20-25 λεπτά στους 180C μέχρι να ροδίσει. 

 

Για το παγωτό:

  1. Ανακατέψτε καλά όλα τα συστατικά του παγωτού, μεταφέρετε σε ένα δοχείο κατάψυξης και καταψύξτε το μείγμα για 2-3 ώρες. 
  2. Σερβίρετε με τη μηλόπιτα. 

 

Διατροφική αξία ανά μερίδα*

Θρεπτικά Συστατικά ανά Μερίδα:
Θερμίδες (kcal) Λιπαρά (g) Υδατάνθρακες (g) Σάκχαρα (g) Εδώδιμες ίνες (g) Πρωτεΐνη (g)
Ανά Μερίδα 147 6 10 8 4 13

* Μια μερίδα παγωτό περιέχει περίπου 20mg καφεΐνη. Το προϊόν μας μπορεί να αποφέρει όλα τα διαθρεπτικά οφέλη που περιγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος μόνο εφόσον παρασκευάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα. Υπενθυμίζεται ότι όταν ένα προϊόν Herbalife Nutrition χρησιμοποιείται σε συνταγή που περιλαμβάνει ζέσταμα, τα επίπεδα των βιταμινών στο τελικό προϊόν ενδέχεται να είναι μειωμένα σε σχέση με την ετικέτα δήλωσης.