Τα γνωστά φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες αποκτούν νέα γεύση μέσα από αυτήν την πεντανόστιμη εκδοχή που προτείνει η Herbalife.
Τα γνωστά φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες αποκτούν νέα γεύση μέσα από αυτήν την πεντανόστιμη εκδοχή που προτείνει η Herbalife. Το μείγμα από το F3 Εξατομικευμένες Πρωτεΐνες σε Σκόνη και το Beta heart® με τους καρπούς σόγιας, το ταχίνι, τα βότανα και τα μπαχαρικά προσφέρουν μια εξαιρετική γευστική εμπειρία και θα δείτε ότι θα το επιλέγετε ξανά και ξανά. Μουλιάστε τα ρεβίθια από το προηγούμενο βράδυ μέσα σε αρκετό κρύο νερό. Στραγγίξτε τα ρεβίθια και περάστε τα από το μπλέντερ μέχρι να διαλυθούν σε κομματάκια. Μεταφέρετέ τα σε ένα μεγάλο μπολ. Περάστε από το ίδιο μπλέντερ το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα βότανα μέχρι να σχηματίσουν μια πάστα, και προσθέστε την στα ρεβίθια. Ανακατέψτε. Στη συνέχεια, προσθέστε τα μπαχαρικά, το αλάτι, το F3 Εξατομικευμένες Πρωτεΐνες σε Σκόνη, το Beta heart® και τους Καρπούς Σόγιας. Ανακατέψτε τα όλα μαζί. Πλάστε μικρές μπαλίτσες, τις οποίες είτε θα τηγανίσετε μέσα σε λάδι μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα από όλες τις πλευρές και να είναι ψημένες στο εσωτερικό είτε θα τις αλείψετε με ελαιόλαδο και θα τις ψήσετε στον φούρνο στους 180°C για 20–25 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα και να έχουν ψηθεί καλά. Όσο μαγειρεύονται οι ρεβιθοκεφτέδες, ανακατέψτε το ταχίνι με το γιαούρτι και αλατοπιπερώστε κατά βούληση. Σερβίρετε τους ρεβιθοκεφτέδες όσο είναι ζεστοί με το μείγμα από ταχίνι και γιαούρτι (προαιρετικά) και πράσινη σαλάτα.
Ανά Μερίδα χωρίς τη συνοδευτική σώς. Η συνταγή αποτελεί έμπνευση Συνεργατών της Herbalife την οποία επεξεργάστηκε η Rachel Allen.
Θερμίδες (kcal) | Λιπαρά (g) | Υδατάνθρακες (g) | Σάκχαρα (g) | Εδώδιμες ίνες (g) | Πρωτεΐνη (g) | |
Ανά Μερίδα | 336 | 18 | 27 | 5 | 3 | 18 |