Συνταγές

  • Άρθρα
  • Συνταγές
  • Δοσολογία Προϊόντων

Πίτσα Herbalife

recipes for easter

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα φαγητά όλων μόλις αναβαθμίστηκε, καθώς η πίτσα που σας προτείνουμε δεν περιέχει καθόλου πρόσθετη ζάχαρη ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης

Συστατικά:
  • Για τη ζύμη:
  • 150 g βιολογικό λευκό σκληρό αλεύρι και λίγο επιπλέον για το ζύμωμα
  • 2 μερίδες (15 g) Beta heart®
  • 2 μερίδες (12 g) Formula 3 Εξατομικευμένες Πρωτεΐνες σε Σκόνη
  • 1½ κ.γ. baking powder
  • ¼ . κ.γ. αλάτι
  • 120 ml ζεστό νερό
  • Για τα υλικά της πίτσας
  • 1 μερίδα (32 g) Gourmet Σούπα Τομάτας
  • ½ κ.γ. ρίγανη
  • 50 ml νερό
  • 75 g μοτσαρέλα τριμμένη ή με vegan τυρί (προαιρετικά)
Μέθοδος:

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα φαγητά όλων μόλις αναβαθμίστηκε, καθώς η πίτσα που σας προτείνουμε δεν περιέχει καθόλου πρόσθετη ζάχαρη ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης

Για τη ζύμη:

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C ήστους 160°C αν χρησιμοποιήσετε αέρα. Ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη ζύμη ώστε να ομοιογενοποιηθούν Δουλέψτε καλά τη ζύμη για 10 λεπτά μέχρι να αποκτήσει ομοιόμορφη, ανάλαφρη και ελαστική υφή και πλάστε τη σε μπάλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουζινομηχανή ή μίξερ με γάντζο ζύμης. Αλευρώστε την επιφάνεια στην οποία θα δουλέψετε και ανοίξτε τη ζύμη της πίτσας σε διάμετρο περίπου 30 εκατοστά και πάχος 4-5 χιλιοστά. Μεταφέρετε τη βάση της πίτσας σε ένα ταψί ψησίματος.

Για τα υλικά:

Ανακατέψτε τη Gourmet Σούπα Τομάτας με τη ρίγανη και το νερό έως ότου το μείγμα αποκτήσει υφή παρόμοια με κέτσαπ. Απλώστε ομοιόμορφα πάνω στη ζύμη μια λεπτή στρώση σάλτσας χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ενός κουταλιού και αφήστε ακάλυπτο 1 εκ. από τις άκρες της ζύμης Τέλος, μοιράστε ομοιόμορφα τη μοτσαρέλα και ψήστε την πίτσα σε χαμηλή σχάρα για 14-16 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και να φουσκώσει.

Συμβουλή: Μπορείτε να προσθέσετε αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, σκόρδο, μυρωδικά ή μπαχαρικά κατά βούληση.

 

Σημ.: οι διατροφικές πληροφορίες αφορούν τη συγκεκριμένη συνταγή μόνο, χωρίς την προσθήκη επιπλέον υλικών Η συνταγή είναι δημιουργία της Herbalife και της Rachel Allen

Θρεπτικά Συστατικά ανά Μερίδα:
Θερμίδες (kcal) Λιπαρά (g) Υδατάνθρακες (g) Σάκχαρα (g) Εδώδιμες ίνες (g) Πρωτεΐνη (g)
Ανά Μερίδα 495 10 76 5 8 26